Om GrönsaksGrosssisten

Sparris

Vi grundades 1980 då vi köpte upp Arne Enströms. Företaget hade då två anställda och idag är vi ett tjugotal personer.

Vi jobbar varje dag för att utvecklas och lära oss mer om vad våra kunder vill ha och framförallt för att våra kunder ska vara nöjda. Trots vår snabba utvecklingstakt försöker vi alltid behålla "tänket" som ett småföretag. 

Service är viktigt för oss. Våra kunder ska alltid känna sig välkomna oavsett vad det gäller och vi jobbar dygnet runt för att kunna tillmötesgå de kvalitetskrav som våra kunder har. 

Det vill säga vi har alltid kunden i fokus, ringer ni så åker vi!

Våra kunder är allt från stora restaurangkök och storkök till små caféer, skolor och cateringföretag. 

Vi levererar 6 dagar i veckan över hela Stockholm.

Vi har specialiserat oss på frukt och grönt men har på senare år även börjat ta in mer och mer kolonialvaror för att förenkla för våra kunder.

Leveranser sker i senaste modellen av miljöbilar (biotec) som är utrustade med både kyla och värme. Vi är certifierade avseende ekoprodukter.

Många av våra kunder och även många bland vår personal har varit med oss i över 20 år, vilket vi ser som ett bra bevis på att vi trivs och har kul ihop men också att samarbetet fungerar bra.

Det vi lovar dig när du kontaktar oss är att du alltid blir bemött av en kunnig personal med stora kunskaper om våra produkter. Vi ger alltid en personlig och bra service och ser allvarligt på misstag såsom felplock eller dåliga produkter. Om något trots allt går fel så är vi alltid snabba med att finna lösningar och fixa det problem som eventuellt uppstår. Om något saknas i vårt sortiment så är vi alltid snabba på att försöka ordna det.

Vi önskar er varmt välkomna och hoppas att ni kommer att trivas lika bra som vi gör.

 

Kontakta oss - Beställ online